View Single Post
Staro 15.06.2008., 11:59   #115
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Wolw je otvorio ovaj thread u svrhu toga da ukaze da je 9800GTX totalno neisplativa kupnja jer se za 65% manje novaca moze dobiti kartica gotovo po performansama jednaka 9800GTX (razlika na def. je tricavih 4%)

I sad mislim da nekome tko je normalan i tko kupuje grafu, ono sto je napisao u prvom postu dosta da zakljuci sta ce kupit.. Ali nebi to bilo, da se ne pojavi neki tihi lovac u mutnom mulju i da pocne uvjeravat kao je on ipak bolje proso sa svojom kupovinom.. I kako ga ekipa (dokazano) razuvjerava on se lovi za slamke, i sad je zadnja da se njegova ipak dobro kloka?? OMFG ili jos bolja mu je (kao velika prednost) da podrzava 3-way SLI?? OMFG^2

Naravno da se svatko tko kupuje racunalne komponente bar jednom posteno zayebao..I to ne mozda svojom krivnjom..recimo ja..

Kupovao sam komp u 12 mjesecu u vrijeme kad je izasla tada nova 8800GT. Cekao sam ju 3 tjedna, opsjedao ducan i na kraju je dobio za 2200 kn. Danas vrijedi, pitanje jel i 900 kn.. Znaci popusio sam 1300 kn u 6 mjeseci..fino

Ali to je onda bio besbuy i alternativa mi je bila 8800GTs 320 za iste pare koija bo danas vrijedila 600 kn..tak da sam u biti dobro i prosao..

DA se vratim na temu, sve je pametno receno i normalni su shvatili..ostatak vjerovtno ionako nikad nece ni shvatit..

Predlazem LOCK..

EDIT: @ silnet hunter Sta da ti covjek kaze nego, jadna tvoja zarucnica s tobom.. nadam se da si njoj objasnio da je 9800GTX trenutni bestbuy na trzistu..
srale7 je offline