View Single Post
Staro 15.06.2008., 02:28   #268
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
P4 je i danas beštija od proca, sve ovisi čemu ti služi...

meni je još najčudnije da se danas u kućama nalaze quad core procevi, 4gb rama, i slično, a vrte gore windoze sa officom i Internet explorer.. samo zato jer treba uzimat novo..
A cuj Gabre tebi je cudan svaki covjek koj vozi auto skuplji od golfa 3 i koji trosi vise od 5l lože, al dobro... Pustimo to sad...

Naravno da quada neces kupit zbog igranja igrica (makar ima i takvih bolesnika/vandala) , al kupnja nekakve postene kartice za 1200-1300kn je imho itekako isplativo kad danas za tu lovu dobis prakticki high end kartušu... o c2d procu za <500kn da ne pricamo....

A u ovoj temi je bas o masi tih kartica rijec, kako natjerati .mkv na njima da radi.

Iskreno, izgleda nikako, to sto sam ja sve probao mislim da mogu odgovorno reci da to ne sljaka. Sljaka sa filmom iz vidioteke, da, al sa ripovima jednostavno ne. Uostalom za to i nije predvidjeno.

A bas tu uskace proc u igru. A sa procom koji nije dvojezgren (D805, pa nadalje) mislim da nema sanse da doma vrtis hd1080. Evo bas cu sutra probat na northwoodu 2.8c sa 1gb rama i HTom zavrtit 1080p film.

Uzmi u obzir da je to daleko od same frekve, tu igra velku ulogu i sama arhitektura proca, pa cak i njegov cache...
Fleks je offline   Reply With Quote