Citiraj:
Autor Black Knight
Ma ja uzimam p1 
|
malo sam gledao tu po forumu i vidim da ljudi dosta hvalje P1. Ja sam do sad promjenio 25 mobitela i P1 mi je ostao u jako ruznom sjecanju, isto kao P990.
ako bi vec isao na symbian, to bi bila E serija od nokie, a nakon toga odredeni N modeli. dalje od toga ne bi gledao.
ako windows, HTC je n1, makar mi touch nije legao bas.
pa biraj. u svakom slucaju isprobaj mob prije nego sto ga kupis, jer se gadno mozes razocarati. ja sam prijatelju bio predlozio p1 u vrijeme kad je tek dosao, on ga je kupio i naravno totalno se razocarao, pocevsi od brzine rada, pa do sitnih bugova, a i ne moram niti naglasiti da nas je TomTom GPS s P1 3 puta doveo do rijeke kad samo isli slovenijom/austrijom. mozda ce tebi mob lezati, ali ga svakako probaj prije.
sory na OT.
inace nisam pretjerano fan Apple proizvoda (prvenstveno zbog cijene), ali kad sam probao iPod touch, koji sam kasnije i kupio, sam se naprosto odusevio, i nabaviti cu iPhone 3G prije ili poslije
@Ludy, vec smo par puta ponovili, mob ce biti u slobodnoj prodaji, ali po viskoj cijeli od 500E, tako da ne vidim smisao ga kupovati na crno, cijena ce biti jos visa, ako je proslom iPhonu koji je u americi bio 399$ kod nas cijena bila 500-600E na crno. treba se strpiti da dode kod nas pa cemo sve vidjeti.