View Single Post
Staro 14.06.2008., 23:35   #263
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
pa čujte, neki ljudi nemaju novca ili naprosto ne žele kupit novi komp.
Jbga to što ti ne želiš novi komp IT industriju baš i dira jer njihovo je da te navedu da ga poželiš, a kolko vidim ide im od ruke...

Citiraj:
recimo ja se ne igram, i tu mi automatski otpada potreba za high end kompom.
1) x2 CPU odavno nije niakakav highend

2) Očito ti potreba ne otpada s obzirom da ja, jelc, mcg na raznim x2 procevima nemamo problema s vrćenjem mkva koji kod tebe ne rade a ti oćeš da rade...

Citiraj:
tu i tamo nešto snimim sa satelita i to prebacim u divx, a sad hoće li mi trebat dva sata, ili 15 minuta, čisto mi je svejedno.
Slažem se ali nije svejedno dal ti komp prikazuje 15fpsa videa ili 35 jel tako, čak i da tako možeš gledati koja je ondda svrha HD videa uopće...

Citiraj:
i to nije 1000kn trošak preć na c2d, treba kupit matičnu, cpu, grafiku ili dvije za mutlimonitor sustav, ram, kučište i fino napajanje. nije to 1000kn.
Ko kaže da moraš kupiti c2d? Rabljeni x2 presler ili A64 (bilo s939 ili Am2 sad nebitno) i ploču za njega dobiješ za 500kn (oboje skupa) a ram ili premjestiš sa starog kompa ili kupiš 1gb DDR2 za 100ak kn i za 600ak kn je rješen problem sasvim sigurno...

Recimo ja sam nadavno vidio da čovjek za rečenu cifru prodaje ploču kao što je moja sa x2 procem na njoj i s tom kombinacijom garant ide svaki mkv osim onih bizarnih trailera koji na ničem ne rade kako treba...

Citiraj:
hm, pokušat ću od frenda iz dućana posudit "na test" 3850 negdje idući mjesec, pa vidit kako šljakaju i dali šljakaju mkv fileovi, ako stvar proradi, onda ću dat tih 650 kn za 3850, a ako stvar ne radi, nek se cpu pati još neko vrijeme. p4 je nekad bila beštija od procesora, a sad je zadnje govno.
Dobro jutro...

Inače nije mi jasna računica - spreman si dat na sljepo 650kn za rješenje koje možda oće a možda neće radit a nisi spreman dat 650kn za rješenje koje će sigurno radit sa svakim fajlom...