posto sam si dao vremena da ovo procitam i moram rec da je ovo sve jedan veliki

jer to sve smo tu prozvakali prije par mj kada je doticna izlazila i da su onda ovaj forum ljudi citali znali bi sto treba kupit. Mene samo zanima jedna stvar tihi lovce u mulju zasto nisi uzeo GTS 512 i kupio S1 za cca 150kn i clocko kako bog zapovjeda Riva tuner nije tako slozen da se ne moze naucit... razer osobno bi ti pomogao oko toga
A evo moje zalosne price uzeo 8800GTS 640mb u 9mj dao 2900kn za karticu okey bila je onda 2 po snazi i bila je super karta ali 2mj kasnije 8800GT 2000kn po snazi tu negdje evo bacio 900kn u vjetar ajde bar imam 5god garancije ali svejedno zajeb svjetski... ajd sad pri velkim rezama kartica dolazi do nekog izrazaja sa tih 640mb

ali dal cu mjenjat grafu sad NE jer nevidim neku veliku razliku izmedu sadasnjih karti a i igre koje igram ne zahtjevaju nesto jace od moje grafe

dok se god mogu igrat grafa ostaje
Od kada sam na forumu i slusam savjete pametnijih ljudi ovdje nikad se nisam zeznio i uvijek sam profitirao. McG razer i ekipa znaju to bolje od tebe sigurno ko i wolv i neki koji imaju dosta vise staza od tebe.
E da jos nekaj da dodam posto kako potrosit 700kn
kupit s1 150kn + vent cca 50kn -80kn (imat isti takt ko 9800GTX)
ostalih 500kn stavit u dzep (potrosit na nesto drugo)
osjecaj neprocjeniv.