View Single Post
Staro 14.06.2008., 20:04   #670
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
evo, danas konacno stigao accelero od Beštije, malo prije sam ga montirao. ježiće za memoriju sam stavil sa onom stock žvakom i lijepo su se primili, doduše moral sam ih dosta stisnuti, jednoga sam malo slabije i padal mi je dole... sad ne stignem nikakve slike/screenove staviti, ali moram reći da sam oduševljen... trenutačna idle temp mi je 33/34 C, što se tiče loada, stigao sam danas samo pola sata ati tool artifact testera pokrenuti i temp nije isla iznad 57C, s time da hladi pasivno, nema nikakvog venta gore niti turbo modula... doduše pale su malo temperature vani, a i propuh u kućištu je ok... ali ne vjerujem da ću stavljati nešto gore, pasiva is the way sa ovim hladnjakom... jedino razmišljam da ovoga 120mm venta prikljucim na grafu, pa da imam kontrolu nad njim jer prek matične ne mogu mijenjati brzinu vrtnje...

evo danas sam ponovo pustio sat vremena ati tool artifact scannera ali ovaj put sa zatvorenim kućištem i temp ne ide iznad 50C... nakon sat vremena igranja UT3 nije isla iznad kojih 55... moram podici malo taktove probati onda, ali sve u svemu, stvarno prva liga hladnjak... evo i screen:

Zadnje izmijenjeno od: IGoR_2803. 15.06.2008. u 14:21.
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote