jupi

i da se ja ubacim u makljazi
posto sam ja ponosni vlasnik 9800 GTX katice i od XFX-a drzit cu se rec par rijeci o tome zasto je imam
ajmo od pocetka 9800 GTX je bolja kartica od 8800GTS kad ih piknes u isti stroj i krenes peglat 9800 GTX je brza, mislim da du nema dileme
drugo:8800 GTS je puno isplatljuvija od 9800 tu nema dileme
trece: sad moji razlozi za 9800 GTX, da kojim slucajem imam vremena i slobode ( a nemam zena-djeca) i ja bi kupija 88000 GTS namontira naj opkaiji kuler koji mogu nac 140 mm fen i razvalija je ko medo krusku pa nek cvili, bruji i stenje

ali ja to nemogu je mi je zao drzat grafu razveljenu 180% cjelo vrijeme, pa buka koju stvara ide zeni na zivce, pa onda ti njoj objasni kako da smanji takt i uspori vent a ni ves-masinu ne zna isprogramirat kakao treba
i tako na kraju ako se oces igrat ko sta sam se ja naviko moras dat malo vise novaca da imas jaku a tihu grafu i mir u kuci + sta mi se ne da kockat sa garancijom i lemilicom

+ moja bivsa grafa 8800 GTX je prodana za relativno dobru cijenu pa razlika nije bila velika za kupit 9800 GTX, a iz prve ruke vam mogu rec da je ova punoooo hladnija i tisa
tako momci, nije svako BUDALETINA koje kupio 9800 GTX ima nas i sa drugim zahtjevima od grafe osim da vrti puno FRPS-a
+ neki ce se upitat zasto ipak nisam osto na 8800 GTX ipak nije puno losija i toplija i bucnija, pa jos jedan razlog iako moze zvucat malo bahato ali novo je novo
eto to je moje stanje i vidjenje stavri slagali se vi sa menom ili ne
pozdrav od staroga prdonje