View Single Post
Staro 14.06.2008., 19:05   #85
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
jupi
i da se ja ubacim u makljazi

posto sam ja ponosni vlasnik 9800 GTX katice i od XFX-a drzit cu se rec par rijeci o tome zasto je imam
ajmo od pocetka 9800 GTX je bolja kartica od 8800GTS kad ih piknes u isti stroj i krenes peglat 9800 GTX je brza, mislim da du nema dileme
drugo:8800 GTS je puno isplatljuvija od 9800 tu nema dileme
trece: sad moji razlozi za 9800 GTX, da kojim slucajem imam vremena i slobode ( a nemam zena-djeca) i ja bi kupija 88000 GTS namontira naj opkaiji kuler koji mogu nac 140 mm fen i razvalija je ko medo krusku pa nek cvili, bruji i stenje
ali ja to nemogu je mi je zao drzat grafu razveljenu 180% cjelo vrijeme, pa buka koju stvara ide zeni na zivce, pa onda ti njoj objasni kako da smanji takt i uspori vent a ni ves-masinu ne zna isprogramirat kakao treba
i tako na kraju ako se oces igrat ko sta sam se ja naviko moras dat malo vise novaca da imas jaku a tihu grafu i mir u kuci + sta mi se ne da kockat sa garancijom i lemilicom
+ moja bivsa grafa 8800 GTX je prodana za relativno dobru cijenu pa razlika nije bila velika za kupit 9800 GTX, a iz prve ruke vam mogu rec da je ova punoooo hladnija i tisa
tako momci, nije svako BUDALETINA koje kupio 9800 GTX ima nas i sa drugim zahtjevima od grafe osim da vrti puno FRPS-a
+ neki ce se upitat zasto ipak nisam osto na 8800 GTX ipak nije puno losija i toplija i bucnija, pa jos jedan razlog iako moze zvucat malo bahato ali novo je novo
eto to je moje stanje i vidjenje stavri slagali se vi sa menom ili ne

pozdrav od staroga prdonje
Tebe pak, prvog i ne kužim. Kad si napisao da ćeš kupiti 9800GTX mislio sam da se zafrkavaš, kad ono ovo

Kako za 9800GTX ne treba lemilica za pokazati adute, isto tako ne treba niti 8800GTS 512...

Ovo s fenom i razvaljivanjem ne kužim...možeš razvaliti i GTS 512 i tu GTX-icu isto, sa stockom će se grijati i brujati - jednako.

Isto tako sam rekao da ćeš sa GTS-icom najvjerojatnije izvući veće taktove nego s tom GTX-icom. Pomalo ironično s obzirom da mnogi spominju ''ispoliranu'' naponsku jedinicu, no GTX-ica ne ide više od GTS-ice, pa čak niti nakon vmoda.

Tako da si komotno mogao kupiti GTS-icu, ISTO bi ju čuo, realno bi osjetio par frameova manje, a ostalo bi ti više love u džepu koje bi mogao potrošiti na ženu, pelene, platiti račune i slično...
Razer je offline