Tema: 2232bw pomoc
View Single Post
Staro 14.06.2008., 15:43   #23
Boogie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
onda je vjerojatno dobar AU Optronics panel unutra
Pretpostavljam da je dobar panel u njemu, jer nemam na oko vidljivih problema, slika i boje su fenomenalne, ali kada probam ovaj test da vidim koji je panel ono da kontrast i svjetlo spustim na nulu ne dozvoljava mi, pise za kontrast "not available".

Jos neke opcije mi neda dirat isto tako stoji.

Sta vi mislite sta je uzrok ovome.

PS: Kad sam ga tek kupio sjecam se da sam mogao cackat kontrast gore dolje, ali sada ne. Mogu li drajveri ovome biti uzrok.

EDIT: Evo konacno sam uspio da udjem u hidden menu. Ono contrast i brighness na nulu i source dugme 5 sec (nije mi dalo prije kontrast mijenjat jer je bio ukljucen Magic color na inteligent, kad sam vratio na off moglo je).

Prema uputstvima za provjeru panela na sajtovima navedenim iznad, izgleda da imam orig. samsung panel.

"Set contrast and brightness to zero and then press the Sourcebutton for 5 seconds. Look at the Panel info line. There should be an incomprehensible phrase such as M-ME22W0BAA-1002. It’s the letters in bold face, especially those in the middle, which are determinant (based on current understanding) :

xAx-xxxx : Samsung panel.
xLx-xxxx : AU Optronics panel.
xDx-xxxx : CMO panel.
xIx-xxxx : CPT panel."

Na mom monitoru stoji oznaka: M-PE22B0CAA-1005 sto prema ovome gore kaze da se radi o samsung panelu?

Jel ovo 100% tacan test?

Zadnje izmijenjeno od: Boogie. 14.06.2008. u 16:27.
Boogie je offline   Reply With Quote