View Single Post
Staro 14.06.2008., 11:08   #931
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Pretpostavljam da si prije bio na t-comu? Ti je na t-comu pucala veza? AKo nije, možda t-com onima koji prelaze namjerno uvalja neku lošu paricu...
Ovo je lako moguće no neznam kako bih to dokazao...
4 kuće u nizu, 1 i 3-ća na optimi a 2 i 4-ta na t-comu i pazi sad...

1.Brzina je ok no kako meni tako i komšiji su morali dizati brzinu da bi bila ok.
2. Prije su sve kuće bile na t-comu i kad se telefoniralo zvuk, tj. razgovor sa bilo kim prema drugom fixnom telefonu je bio čist kao da mi sugovornik sjedi u sobi.
3. Sada meni i komšiji linija "šušti" tj. puno je tiša. Isprobavali smo sa više različitih aparata i sad je onaj tu-tu tiši za jedno 30-40% i u pozadini se čuje neki šum. Kad me se zove na mobitel ili kad ja zovem sa mobitela moram ponekad vikat doslovce.

Sad navodno optima koristi digitalni prijenos a t-com je još na analognom i kao da je to zbog toga, bar mi tu priču prodaje služba za korisnike u optimi.

Ja ipak mislim da je problem u lošim paricama jer zalemio sam u tavanu drito žice u razvodnoj kutiji ( otvorena je uvjek bila... ) i ide mi linija drito u spliter pa na telefon, nema da uzimam sa neke utičnice itd.. te se stanje nešto popravilo, malo ali osjeti se da mi je sad "glasniji" telefon što bi značilo da sam ovakim spojem smanjio gubitke.

Pomoći nema, svakih 20-tak dana prijavim kvar da mi se telefon slabo čuje, tehničar izađe, pogleda, kaže sve ok i ode... ja opet prijavim i tako u krug
stuc je offline   Reply With Quote