Citiraj:
Autor sasuke_the_king
ima. ja koristim linksys wag354g , i vrlo lijepo radi, nikad mi se nije zablokirao. jedino šta se grije, i to se jako grije (u podforumu mreže sam otvorio topic baš vezan za grijanje dotičnog modema). ovaj tjedan mi je stigao official optima router, edimax neznam koji model, po postavkama je identičan micronetu, i podržava samo 16 definicija forwardiranja portova, šta može bit malo jer neki stariji programi ne podržavaju UPnP. i kao što sam rekao, stavio sam ga u ormar, nisam ni zaštitni celofan skinuo.
edit: optima koristi annex a.
|
Pitam zato što ja imam WRT54GL koji nije gateway (nema modem), pa koristim telsey u bridge(dakle samo kao modem). Sve super radi (imam dd-wrt v24, jel ide linux na tvoj?), ali sam razmišljao prije o wag200G. (doduše, telsey mi visi sa stola zakačen na linksys pa nije gužva, ali ti WAG su puno kompaktniji, a mislim da ima usb)
No pisalo je da radi na annex B na kutiji u HG Spotu (iako ima firmware koji ga šalta na annex A). Zato sam uzeo ovaj WRT54GL.
Dal je i tvoj takav bio il je otpočetka radio na annex A? Di si ti svoj kupio?
Pitam zato što mislim da ima i fizičkih razlika između konektora na tom WAG200G kod annex A i annex B verzije. (nisam ziher za ovo)