Citiraj:
Autor domy_os
Link na članak:
http://www.pcekspert.com/articles/592.html
Sve te bundle antene su iste i od njih se ne može očekivati nekakav prijem, ali služe svrsi - u područjima bolje pokrivenosti su sasvim dovoljne. Bolje išta nego ništa... Je li to teleskopska antena kao što dolazi uz Gigabyte U8000 karticu ili nema izvlačenja?
|
Nije teleskopska.
Citiraj:
Za daljinski ne bih rekao da je dobar. Držao sam nekoliko takvih daljinaca i nijedan mi se nije svidio. Svakome je ergonomija jednaka nuli, ali dobro je što zauzima malo mjesta pa je idealan za nošenje u torbama za laptope.
|
Upravo zbog toga sam rekao da je dobar, idealan je za prenošenje, kao i sam dongle. Inače je meni sasvim solidno ležao u šapi, ali možda sam ja malo posebnija biljka. Koliko skužih, većini ljudi ne pašu Razerovi simetrični miševi, meni je to baš prava stvar

Ergonomija je možda suviše subjektivna stvar i ovisi od osobe do osobe...
Citiraj:
Teletext na digitalnoj TV bi morao raditi kada se importiraju dva registry ključa koja se nalaze u folderu gdje je instaliran WinFast PVR, a za analognu nažalost još ništa. Treba čekati novu verziju programa ili koristiti alternativne programe kao što je PowerCinema.
|
Da, vidio sam to kasnije - ali nisam isprobao. Većina korisnika neće posezati za izmjenom registrya (za razliku od PC eksperata

) pa je problem što teletext ne radi "već out of the box". Meni je to malo glupo, jer ključevi za registry postoje, pa ne znam zašto instalacija te ključeve ne ubaci u registry...