Citiraj:
Autor syss
onda mi pojasni reverbiraciju molim te 
|
Pa kaj zvuči boolje nego feedback loop ili mikrofonija ili kakve sve izraze ne koristimo još za to, a i nisu baš sinonimi 100% jer ovo je najširi pojam koji uključuje i striktno električke smetnje na signalnim linijama dok za mikrofoniju recimo moraš imati mic i zvučnik u krugu da bi se baš mikrofonija pojavila i tako...
Ali na stranu sve to je je nebitno, ja bi mu fakat savjetovao da proba olopljene kablove rješit i to kako sam rekao
odvojeno oklopit mic i odvojeno spkr (ili ne spajati mic uopće) pa tako probati jer ti fenomeni ovise o tome kako je pojačalo na kartici rješeno i čak i inače relativno solidne (ne računam sad profi i entuziast opremu naravno nego vulgaris stvari) zvučne u ovoj eri kad je sve integrirano u tri ICa sa 5 kondića može preko jednog fizičkog sklopa radit pojačanje inputa i outputa i imati probleme s tim kad dolaze smetnje čak i ako si softwareski ugasio mic in...
Naravno Auzentech i sl stvari vjerojatno nemaju takve efekte jer imaju dalleko više sklopovlja i filtera i ostaloga ali auzen i nije baš vulgaris marka, manje čak nego razvikani creative...