Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.06.2008., 17:42   #888
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
eto da i ja ovdje nesto natipkam...

obozavam yamahu, sve je super, ali ova serija kaj si ti stavil, rx-v361, koliko se sjecam ima one ubi-boze glupe konektore za zvucnike (stisni pa gurni zicu, pa zica nejde jer je predebela, pa stanjis, pa jedna licna nikak da udje di treba...). dobro to je moj osobni stav.
ja bi ti preporucio, iako nisam imao priliku ni cut, ni vidjet u zivo (mozda ima iste te bedaste konektore, al neznam) barem rx-v363... ima hdmi u full hd propusnosti i ostale novi điđe koje ovaj stariji model nema, a sve vise sve naginje prema HD-u pa malo mislit na buducnost nije lose

eto i jedan prijedlog, posto uzimas reciever, znaci da ces taj sustav u dogledno vrijeme nadogradjivat do nekog barem 5.1 kucnog kina, a istovremeno ga koristiti i za slusanje glazbe. ako je to slucaj, na tvome bih mjestu malo drugacije odigrao. kupi jacu yamahu, vecu seriju, a zvucnike za sada "zanemari". ne mislim da ih ne kupis nego ovak, uzmi yamahin Ns-P110 komplet zvucnika za kucno kino (700-750kn). zasto se to isplati, dobit ces super zvucnike za jako male novce, kad kazem super, oni su namjenjeni kucnom kinu, znaci ne bas slusanju muzike, ali nije im ni to problem, tak i tak ces postepeno zamjenit zvucnike, a ostaje ti aktivni sub koji jako dobro radi. i nemoj se smijat kad vidis zvucnike u ducanu, stvarno dobro rade, a kaj se sub-a tice meni je skoro pa na minimumu...

btw. kad kupujes takve tehnikalije, pogledaj na vise mjesta, jer se zna na akcijama nac povoljnijih recievera, npr euronics dosta cesto ima yamahu dve na akciji i imaju puno vise modela u ponudi od vemila koji ima, barem kaj sam na netu vidio samo stare modele...

Edit:
da ima one bljak konektore, nu slika back panela

Zadnje izmijenjeno od: mujica. 12.06.2008. u 18:00.
mujica je offline   Reply With Quote