a na osnovu čega netko može govoriti osim na osnovu viđenog na nekom mijestu ?
ovo za strucne trgovce je bilo s velikom dozom ironije jer od njih 100 samo se jedan udostoi poigrati s aparatom koji prodaje
osobno bi se smatrao kretenom kad bi dao 12k kn za nesto sto sam vidio uzivo i djelovalo mi je lose bez obzira na recenzije po netu koje su taj isti uredjaj ishvalili
zato i piskaram na forumu i trazim potvrdu onoga sto sam vidio na tom i tom mijestu i kako mi je to izgledalo...i svaki put sam ostavio mogucnost da to nije dobro nasteljeno...
nadao sam se da je jos netko primjetio taj isti problem i da zna rjesenje za njega...
koliko vidim na ovom forumu to nitko nije primjetio i ne zna ni razlog ni rjesenje za problem koji izgleda jedino ja ovdje vidim ;-) (ali to me ne brine jer ipak imam svoje reference i bar boje/i njene nijanse znam razlikovati )
mozda odem ovih dana do panasonica i zamolim daljinski i poigram se s postavkama jer vidim da ovo nema smisla...hihihiihiihihihihihihihihihihihihiiihih...
nego, ovdje govorimo u uredjajima koje vecina nas moze samo viditi po ducanima, koliko vidim jako mali broj ljudi te uredjaje ima doma...pogotovo ove iz vise klase...
mislim da vecina nas govori na temelju vidjenog po ducanima a ne onoga sta ima doma...i to mi je normalno