View Single Post
Staro 11.06.2008., 23:31   #253
Grunf_TNT
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Kupio sam GT-PTV-TAF-RH prije nekih pola godine i instalirao powercinema 4 i drivere s cd-a. Naravno da je zvuk kasnil i ktom jos pucketal. Srecom pronasao sam ovaj topic nabavil kworldow driver i powercinemu 5 i oba problema nestala.
Barem je tako bilo do prije nekih dva tjedna. Tada sam instalirao sp3 i naravno da se kasnjenje zvuka opet pojavilo. Nije pomoglo ni micanje drivera ni instaliranje ponovno ni resetiranje tako da sam odustao od popravljanja problema.
Danas sam saznal da hrt prenosi euro u dvb-t na hd rezoluciji. Pa odlucih naravno to vidjeti. Naravno da skeniranje dvb-ta nije urodilo pronalskom nijednog kanala. Nebudi lijen sjetih se ovog topica pa dodoh potrazit pomoc. Nakon kratkotrajnog citanja topica pronadoh da su izasli novi driveri. Maknuh kworldove instalirah drivere s gigabaytovih stranica v.1.3.3.5 i pronadoh novu verziju powercineme 5.1.3627. Sad radi savrseno (gotovo). Nema laga zvuka, dvb-t pronade 4 kanala + hrt2 u hd-u.
Jedini problem koji sad imam je kako namjestiti epg u powercinemi. Ima u settingsima u aplikaciji pod TV - guide setting opcija epg source ali ju ne mogu promijeniti. A na netu nigdje da pronadem neke upute. Pa ako itko moze pomoci.
(uf sto sam se raspisal za prvi post)
Grunf_TNT je offline   Reply With Quote