Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 11.06.2008., 23:01   #364
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
ja neznam o kakvoj mi osobi ovdje razglabamo ,prosjecnom Hrvatu ili nekom ko je 22 sata dnevno doma a ova dva sata trenira . nemam ppotrebe jest sedam puta dnevno , vjerujem da vecina tak nema , da o svojoj figuri u takvim uvjetima ne pricam

slazem se ovo da nije dobor ic spavat nakon obroka , ja obicno sjednem malo za komp pa odem van kad mi se slegne.

isto tka , svi spomnjete nekakve proteinsske stapice , kašice , juhice , mljekeca , koktelcice , podvodne abortuse , covjece za kog rade onda one silne pekare fast foodovi restorani?

Čuj,ni ja sam nikako ne stignem imati puno obroka.Imam ih oko 3 i to se ubijem u hrani...recimo danas sam za ručak pojeo 0.5kg puretine i 0.5kg krumpira,na vagi sam imao točno 1kg više nego prije ručka...moj želudac je naviknuo na to.

Neznam tko uopće stigne tako kontrolirati svoj život,zdravlje...ali ovdje razgovaramo o činjenicama i bitno ih je znat.Pa onda koliko od svega toga,kad šta i gdje uspiješ super.Znaš da si napravio nešto pravilno za vlastito zdravlje...Po meni je bitno poznavati sve te detalje tako da što bolje iskoristiš ono malo slobodnog vremena za sebe i svoje zdravlje.

Isto tako,proteinski shakeovi koštaju i oduzimaju vrijeme zbog svog načina pripreme,a isto tako svima količina stresa i problema svakodnevnih odlučuje kakav će apetit imati taj dan,pa je teško znati šta će ti se jest i hoće li uopće za 2-3 sata.
Šta je je,fast food je "uvijek tu preko puta",ne košta puno i gricneš nešto onog trenutka kad osjetiš neplaniranu potrebu za hranom.Još k tome fast food uživa epitet "slasnog" obroka,dakle finog,kao i pekarski proizvodi...pa su ljudi njemu i skloniji.

Ja se trudim maksimalno primjenjivati svoje "znanje" u ovom području pošto sam se cijeli život bavio sportom,ali i kafićima,"stimulansima",cigarama...pa sam debelo popustio po tom pitanju - sporta i rekreacije.
Sad nakon 4.5 godine radnog staža jednostavno vidim da nemam vremena za ništa,pa sam utukao pare u sprave za vježbanje i razno razne suplemente poput proteina...vikendom se dobro izmorim pošto više baš i ne izlazim...za sad mi je to super,fizički se osjećam odlično.

Nakon ručka je najbolji seks...potrošiš apsolutno sve zalihe Nevjerovatno ali istinito,nakon obilnog ručka - seks,nakon seksa - opet jedem kao da nisam tjednima jeo.Eto,pa tko je potentan i u prilici,go for it! Eh,da...nevjerovatno je to što ne mora trajat 3 sata...koliko bi ti vjerovatno trebalo trčanja.