View Single Post
Staro 11.06.2008., 22:44   #8
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Taman sam mislio otvorit temu, ali evo jedne. Dakle, nakon danas, dopizdilo mi strahovati za komponente u kompu, a i rad, tj raditi nesto par sati i onda da nestane struje:/. Pa se tako odlucih kupiti UPS, ali nemam bas para, niti mi trebaju neke extra fensi funkcije. Dapace, jedino sto mi treba je da ima dovoljno snage za moj komp, i da izdrzi barem jedno 5minuta pod opterecenjem da stignem zgasit pilu. I da, da mi potraje barem 2, 3 godine.
E sad, kako si nemrem priustit biti bas rastrosan, jel mi moze netko preporucit neki UPS do kojih 500kn za moju konfiguraciju? Ili ako mi moze reci netko kakav je Ever-Power Neon 1000, bio u 179. broju BUG-a na testu, i ucinilo mi se da je tocno ono sto trebam, ali ako netko zna iz svog, ili iz iskustva drugih? Dođe malo manje od 400kn u HG Spotu. Ili ako netko zna neki bolji, ali do 500kn max, s time da pod bolji mislim samo na kvalitetniji i po mogucnosti sa sto vise uticnica (CEE), jer ovaj nema nijednu takvu, a dobro bi mi dosle barem 2, a sto se softvera tice, to ne da mi ne treba, nego ne zelim. Dakle to ne podrazumijevam pod boljim. Ako neki radi svoju funkciju i bez softvera, super. Sad sam ga tu svega nas..o, i napravio cuspajz, ali ako me je netko skuzio, molio bih ako moze pomoci, vazno mi je poprilicno.
ABuser je offline   Reply With Quote