Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 11.06.2008., 22:43   #363
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Fatal Error je otprilike rekao točno oko debljanja i količine obroka dnevno...Samo nije stvar u probavljanju,"obradi",nego o trošenju "zaliha" kojima se organizam opskrbljuje probavljanjem hrane - uzimanjem masnoća,proteina,ugljikohidrata,vitamine,minerale...

3 obilna obroka - 3 obilna "punjenja"...zato se kaže da nikad nije dobro ići spavat poslije dobrog ručka.Da bi potrošili "zalihe" obilnog ručka,jednako tako "obilno" se fizički treba "aktivirat",potrošit.

I za sportaša i za običnog čovjeka standardnih životnih navika je puno bolje jesti što više obroka.Za sportaša da u svakom trenutku njegov organizam ima šta "potrošit",odnosno da ima energiju i sve gradivne materije koji obnavljaju npr. popucala mišićna vlakna...da prolongira "oporavak" odnosno konačan umor,da poveća izdržljivost.
A za osobu standardne fizičke aktivnosti da nikada nema "previše",jer se višak uvijek taloži i stvara popularno nam zvano salo,škembicu npr.

Neznam tko to može,ali svaka mu čast.
ja neznam o kakvoj mi osobi ovdje razglabamo ,prosjecnom Hrvatu ili nekom ko je 22 sata dnevno doma a ova dva sata trenira . nemam ppotrebe jest sedam puta dnevno , vjerujem da vecina tak nema , da o svojoj figuri u takvim uvjetima ne pricam

slazem se ovo da nije dobor ic spavat nakon obroka , ja obicno sjednem malo za komp pa odem van kad mi se slegne.

isto tka , svi spomnjete nekakve proteinsske stapice , kašice , juhice , mljekeca , koktelcice , podvodne abortuse , covjece za kog rade onda one silne pekare fast foodovi restorani?

Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote