Tema: IRC bot
View Single Post
Staro 11.06.2008., 21:45   #3
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
trebao bi imati bazu podataka ljudi... dakle u kanal di bi on bio bi mogli samo "vouchani" ljudi

zatim kada bi netko napisao npr. ".startgame" onda bi pocela igra i ljudi bi se mogli signat za tu igru tako da napisu ".sign". Kada bi se 9 ljudi signalo (dakle 10 sa onim koji je startao), onaj koji je startao bi mogao ".confirmstart" za pocetak.

Na kraju kad zavrsi igra bilo bi potrebno minimalno 2 igraca iz svakog tima da napisu ".result sentinel" za pobjedu sentinela ili ".result scourge" za pobjedu scourge-a...

ovo je najosnovinije sto sam napisao da otprilike shvatis na sto mislim, no taj bot bi trebao bit dosta kompleksniji (trebala bi biti mogucnost za nekoliko modova igre, ovisno o modovima baza heroja, spremanje statistike i bodova pojedinog igraca, odgovaranje na upit ".stats igrac" ".whois igrac" itd itd...)

Evo primjer komandi BOT-a u jednoj IN HOUSE ligi di sam ja vouchan i to je konkretno ono sto se trazi, ali moglo bi biti jednostavnije... ovaj bot ima neke komande koje nisu potrebne...

ZMAJ je offline   Reply With Quote