Citiraj:
Autor Daddy
Upravo to.Kod mene je takodjer bio izrazen BLB  na gornjim uglovima no smanjivanjem pozadinskog
osvjetljenja je stvar koliko toliko sanirana i vise ne odvraca paznju kod gledanja filmova, etc....
Da ne govorim koliko je ugodniji rad na monitoru i koliko su boje manje isprane (naime tako su izgledale sa pojacanim osvjetljenjem)
|
hm. brightness mi je na 0 a contrast na 80, boje su custom. 64, 51, 60.
i ako ugasim svjetla u sobi blb se kuzi i bas bode u oci. barem mene.
i nije mi jasno kako to nitko nije spomenuo u reviewima na netu? taj
mali, ali ipak primjetan blb.
btw, se tko pozabavio ddc/ci profilom? kaj to uopce je? (drzite zadnju
tipku lijevo cca 10sec).
hehe. " The main advantage of DDC/CI is its bi-directional communication structure between PC and monitor, which does
not require a separate cable. All data are transmitted in both directions via the video graphics card and the standard VGA
or DVI signal cable. This capability allows for functions like monitor control, adjustments, and diagnostics to be conducted
via software using the mouse and keyboard. In an enterprise or firm, this capability also allows the potential of remote
diagnostics and asset management by a technician via the LAN. Customer-supplied software is needed to implement these
functions."
i jos nesto. se kome jos desilo da kad instalirate osdmon, slika prilikom
playbacka video fileova jednostavno popizdi?
EDIT: vratih se upravo sa reklamacije iz vemila. nikad u vemil vise. niti bios bateriju necu tamo kupiti.
monitor je star 4 dana i blb je i vise nego ocit. dapace, primjetio sam danas da je gore nego jucer. i tip
u vemilu meni onako preko one stvari objasnjava kako vemil ne moze zamijeniti robu. vec se roba mora
slati generalnom servisu. ja pitam lika a gdje to na vasem racunu pise? na garancijskom listu? na etiketi?
tip me blijedo gleda. ja mu spomenem zakon o zastiti potrosaca, tip me blijedo gleda. ja mu zaprijetim
losom reklamom na svim it forumima u hrvatskoj, lik me blijedo gleda. ja ga trazim sefa, on kaze da je
on sef. lol. pitam ga, moze li mi u mikrofon ponoviti to sto je rekao (o zakonu, pravilima, reklamaciji itd),
lik se smrzne i kao krene od mene tamo negdje i dobaci kolegi prodavacu "ne daj da ista snima". i odjase.
hahaha. film covjece.
u jednom se trenutku cijela armija prodavaca skupila i blijedo gledala u prazno dok ja sefu pokusavam
objasniti da mene ne zanima kako vemil rjesava reklamacije proizvoda koje oni prodaju (i reklamiraju) u svojem
hebacki preuredjenom ducanu. ja sam kupac vemila i bok. ako vi niste jasno, masnim slovima oznacili "pravila
igre", znaci da pravilo za to i to (u ovom slucaju reklamacija kupljenog proizvoda nakon 4, ne 3 radna dana) kod
vas ne postoji. dovidjenja. ako je monitor neispravan otvorite ga, pogledajte. i tako vi, dobavljac, prozivodjac
i bok. on ce biti neispravan i tu i tamo i preko bare. ja sam svoje novce dao i to ste s smjeskom na licu uzeli, a
sad tu glumite drvene marije. i ne hebe tipa to sto sam ja nezadovoljan kupac, a 10 ljudi oko mene ceka robu.
on gleda u zid i drlja svoje. ma komedija.
eto ljudi. netko je rekao da bi kupio l220x za lapo tu negdje cijene, mozda se jos javim.

ak me ne copi
uskok i uzme mi mob jer "mozda sam nesto ipak snimio". :grin: