Koliko mi je poznato-nema ga nigdje uzeti. Prije su drzali Links(~750kn) i MaxModus(~460kn, barem sam ga ja uhvatio po toj cijeni), ali danas nista. Vlasnik sam jednog u kojem ce se vrtit testovi za hardveraj.hr bas zbog tog izgleda a i ostalih njegovih pluseva (kojih je nazalost malo).
Tesko ga je uredit jer-previse boja ne valja. Boju kablova treba uskladiti sa osvjetljenjem (ledice/neon lampe), presarena ploca ce isto na neki nacin vizualno smetat. Ruzan cooler-ista stvar. Kablove je skorom pa nemoguce sakriti, ja sam prije u svome imao OCZ ModStream i crne siroke kablove, sve zajedno je poslje OK izgledalo, ali me onda to sve proslo. Trenutno mi stoji iznad glave i ceka testove za
www.hardveraj.hr (pitaj tamo dali se moze dobaviti). Uzmi si obzir da, ako ga kupis podrzava 80mm ventove i to 5 rupa imas (kod mene je tako, sharkoon-ov model), a veoma je tesko zacepit te rupe a da ne remeti cijeli izgled. Pleksiglas se lako grebe, takodjer mozes ocekivat i pucanja istog ako sam pravis. Sa ovim sharkoon-ovim sam dobio veoma nekvalitetne sarafe koji su mi znali poknut i ostanu u kocki ili se izlize glava. Sve u svemu kuciste je poprilicno nezahvalno, treba puno truda posvetit ka njemu i to sve raditi sa oprezom u suprotnome ces samo sranje napravit.
Ako ti treba sto slika reci pa ti puknem, nije problem.