Citiraj:
Autor JVC HX-Z10
nista preko windowsa maknem partciju i kad treba doc do onog koraka kad prikaze GUI i sa ljeve strane korak na kojem je instalcija, a sa desne obicno bude neki opis i sl, na sekunudu izbaci poruku Issass.exe neki error i onda Blue screen i restart....onda sam mislio valjda optika nije dobro snimila...
|
Si probao stavit drugi opticki uredaj i sa njega instalirat? Ako ti isti win cd/dvd cita na drugom kompu i instalacija prolazi bez problema mogao si staviti taj opticki uredaj u prvi komp...
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10
pa sam odnio hard spojio na P35 komp i stavio windowse na njega bez problema i onda ga odnio natrag na staru konfu i kad treba pocet ulazit u windowse na skeundu Blue screen i restart...
a u SAFE mod ulazi bez problema....
|
hm, ulazi u safe mod i podize win sto bi reklo da su bios postavke i driveri za sam disk dobre(i)...problem bi mogao biti u drugim driverima (meni se restartao komp kod ulaska u win nakon instalacije nvidia 175.16 drivera za graficku) si instalirao drivere za ostale komponente u safe modu? ili je problem u nekoj drugoj postavci u biosu (jeli mozda komp oc-an?). Pod uvjetom da su sve komponente ispravne, nema pregrijavanja i sl. probaj stavit drugu optiku u taj komp i instalirat windowse ponovno na cisto (dakle nakon formata).