Pala je odluka na ove komponente pa bih htio vase misljenje vezano uz kompatibilnost svih komponenti medjusobno, posto cu naruciti iz ADM-a pa da ne bi nakon 5 dana morao vracati nesto jer ne funkcionira jedno s drugim ( odustao sam od CF price ), odluka je pala na slijedece komponente
Napajanje Corsair 520 W , HX series - 660
Antec P182 EU - 999 kn
Ati radeon 4870 - 1750 kn ( da li je bitno da li je Saphireova, Gianwardowa ili cija vec ? ) ovo je cijena za Saphireovu za Gianwardowu se treba dodati nekih 100 kn sto nije bad ako to uopce ima kakvog utjecaja na samu kraticu tipa bolje hladjenje ili nesto ili je to samo marketing ?
ASUS P5Q Deluxe,775,intel p45, ICH103, bus 1600 mhz - 1351 kn
Inel Core 2 Duo E8400 - 1028 kn
HD WD 640 gb AAKS, SATA II, - 520 kn
DVD prža NEC-ova - 169 kn
RAM PC - 6400, 4gb 2x2 Crucial Balistix, DDR2 800mhz - 800 kn
Sveukupno 7300 kn
Ajd da opet ne spamam , prijedlozi u vezi NEC-a su uzeti u obzir uzet cu nekog pionera , kako god za ostale komponente sam se vec odlucio dakle to su te komponente koje mislim kupiti samo me interesira da li ce sve skupa raditi medusobno jer cu naruciti preko ADM-a ( sve osim memorije ) iz Osijeka sam pa mi je malo glupo da onda vracam komponente ako nesto s necim ne radi pa opet cekam druge da dodju i slicne zavrzlame. Od CF sam definitivno odustao zbog toga sto eto sto kaze tu netko pametan cemu CF kad za 9 mjeseci izadje nova serija grafickih i pojede CF kao od sale ( ovo je banaliziran primjer ) .