Mene lagano boli za tu odredbu, novi zakon mi ide na ruku, iako sad tek idem na vozački debelo sam perko 24 i ne muči me, dakle po njima mogu vozit kaj god oću...
I da zakon je kretenarija jer ako se ja dobro sjećam sve kategorije imaju limit manji ili jednak 21 godini dakle kako neko može smjet vozit kamion s prikolicom s 21 ali nesmije vozit preko 100ks iliti koji to šleper ima 100ks...
Ukratko jedan najnoviji i ljepi primjer instantnog "izdala vlast dekret radi rješavanja problema" (TM) (R) s balkana, umjesto da se poveća kontrola alkoholiziranosti, označi
i popravi ceste oni rade zakone, jer na zakonu još zarade a ovako bi morali trošit pare na popravak asfalta i ostaloga, neznam ali ja di god sam u inozemstvu bio na zapadu nigdje nisam vidio ovakve iskrpane ceste ko naše i ovako polovično označene, ajde ovo sa promilima me i ne smeta zapravo pretjerano, makar ostavili i 0.0 (iako je to glupost s medicinske točke gledišta ali ajde) ali ove diskriminacije oko dobi i vremena upravljanja nisu na mjestu...
Primjerice jedan čeh sa 19g smije upravljati iza 23 i sa 150ks a Hrvat nesmije, u vlastitoj državi...