View Single Post
Staro 10.06.2008., 14:11   #653
SiaFu
Hardware Bug
Moj komp

SiaFu's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Devil1 Pregled postova
imam ja ali tek posto sam malo mjenjao boje u Catalystu i nemam pojma kako to popraviti
Ako si mijenjao u Display Properties / Settings / Advanced pa / Color ili /Color Management, postoje default postavke na koje se može vratiti.
ATI driveri imaju "Color" tab u kojem se može podešavati gamma, R-G-B omjeri o ostalo (onaj meni sa ružom boja i fotografijom za primjer) - ima Default ili reset setting. Odvojeno se podešavaju OpenGl i DirecX profili ako ti je to problem (u igrama, ne Windows desktopu).
U "Color management" tabu se može koristiti ICC profil koji s Lenovom dolazi na CD-u, a može ga se i ručno podesiti po volji.
Možda ti je tamo nešto pobrkano?

Ja npr. imam problema sa Clock settingom L220x: na tamnim (ne crnim) podlogama se vide lagane horizontalne titrave crte kad se sjedi malo bliže. Postavio sam Clock na 82 kako bi ih smanjio, ali bolje ne ide.
Zna li netko da li bi to moglo biti do isporučenog VGA kabela ili je Mobility Radeon 9700 na rubu svojih mogućnosti? (Laptop mi nema DVI tako da nemam drugog izbora za spajanje). Efekat je uočljiviji ako se koriste Moire testovi (npr Nokia ili Eizo monitor test)
SiaFu je offline   Reply With Quote