Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 10.06.2008., 12:29   #344
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Dunjy82 Pregled postova
Ehh, sada čitam vaše postove i s nostalgijom se prisjećam posnog sira :b ...bila ja u vodama odn. u fazi BB-a, ali me falatibože prošlo jer sam pretjerivala s mjerenjem unosa proteina/ugljikohidrata/masti kmee... Ja neki dan čula da je odlično nakon treninga pojest hrpu čokolina s mlijekom. (?) za kakti rast mišića also, a fino je.
brutalno loša ideja

čokolino i ostale industrijske pizdarije koje nam djeca jedu treba strogo zabranit

ogromna koncentracija šečera,aditiva i ostalih njesra

onaj tko ti je to rekao je malo pomješao glukozu,malto,waxy itd. s šečerom koji se nalazi u takvim sranjima...

čokolino je fin,ali je govno u ambalaži,ništa više

jedino što je ajmo reć proslavljeno,slatko i popularno kod djece a korisno nakon treninga su nebi vjerovali - bilo kuda,kiki svuda!

Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Je li netko voli krvavice?

Ajd neka mi netko objasni u čemu je fora sa tim biljkama, travkama i zečjom hranom kad je meso puno bolje? Lako se probavlja i ima proteine koji pomažu u obnavljanju tkiva... A mast, kolesterol i to se lako može reducirati ako se meso kuha umjesto da se prži u ulju...
radije bi umro od kolesterola neg jeo kuhano meso

ja redovito,skoro svaki drugi dan radim roštilj za ručak

piletina,puretina,svinjski but i kotlet,teleći but i kotlet...

sve nemasno meso puno proteina

inače roštilj je puno zdraviji način pripreme mesa od onog u pećnici,na tavi...

A što se tiče vegeterijanaca,jednostavno ima ljudi koje ne vole meso...ili su pak oni koji misle da će promjeniti svijet i prirodni hranidbeni lanac (!) ako izađu na ulice protestirati...kao,mi volimo životinje ovo-ono.Ti ljudi ne shvaćaju da je priroda stvorila takav svijet i takva pravila...ako im se ne sviđa,neka se zakopaju 2 metra pod zemljom...

Mislim,ja bi takve smjestio u amazoniju neka ih tamo one anakonde pojedu za doručak.Možda bi shvatili da se ne živi od ljubavi...

Ja isto volim i obožavam životinje,ali isto tako volim i dobar pršut Ozbiljno,meso je nešto što nas drži na životu...pitam se gdje bi bilo čovječanstvo danas i dal bi ga uopće bilo da smo čupali travu ustima kao krave.

To je sve što imam za reć na temu vegeterijanaca.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 10.06.2008. u 12:49.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote