Citiraj:
Autor Buger
premalo trčimo, znam da se igrači ne mogu fizički pripremiti za 3 tjedna, jednostavno kranjčar se premalo priključuje napadu, vidimo koliko se često olić nađe u napadu sam da nema nikome dodati, jednostavno nismo dobri, ako pogledamo Tursku koja je po imenima sigurno slabija od nas, ali su puno srčaniji i igra im je bolja. Modrić igra kao defanzivni veznjak sa nikom kovačom, a kranjčar praktički ništa ne radi u napadu, mislim da bi uskoro trebali ući Rakitić (ali mora biti življi, onako kako zna) i eventualno Budan, ili čak da se pranjić pomakne naprijed, a šimunić prijeđe lijevo, a u sredinu Knežević ili Vejić...
|
Javi se Biliću....

! Si ti pio kaj?
Bit će bolje protiv njemaca...oni su nam ko trn u oku, stalno nas prate na velikim natejcanjima, mislim da budemo pravi protiv njih! Al čestitam našima na prva i najvažnija 3 boda...igra se brzo zaboravi samo rezultat ostaje!!
E al ova tekma NIZOZEMSKA-ITALIJA to je trebalo biti finale i svi bi bili oduševljeni EUROM, kakva utakmica...uff. Kakvi promašaji Talijana...uf i na kraju kazana!

Kaj velite za onu Brazilsku akciju kad su dali 2. gol, BLITZKRIEG, predivno!