Hvala tisucu puta! U startu sam htio 1/2'' cijevi ali nisam imao pojma gdje ih nabaviti. Nema problema sto je zelena boja, kuciste ce biti zatvoreno, a ne planiram raditi nekakve modove sa prozirnim stranicama.
Sto se tiice bloka za graficku karticu, moja (iz nekog razloga) nema referentni dizajn, a vec i ima rijeseno hladjenje VRM'a pa bih htio to iskoristiti (a i to sto se gpu blok moze iskoristiti i na novim karticama je samo dodatni bonus

)
Ciljane temperature su mi ~70°C za proc nakon 1-2 satnog opterecenja primeom i ~80-90 za GPU. Mislio sam na radijator staviti 3 tiha 120mm venta na 7 ili 9 volta (ovisno o buci koju proizvode). Jos samo jedno pitanje vezano za crijeva i uvodnice - da li su crijeva dosta tesko isla na uvodnice ili je islo "lagano" (u tvom slucaju afkorst) ?
Usput - impresivno rijeseno hladjenje (molio bih jedino link ako si mozda radio 'build log' :P , nemogu nikako iskopati na trazilici. Vec pocinju lagano stizati komponente, budem postao jos pitanja kad naletim na nekakav problem :P
Hvala jos jednom!