@jed2i - taj solo je zapravo laksi bez trzalice nego sa njom, ako znas svirati prstima

. Ali opet, da je car, jest, i zao mi je sto nisma mogao na koncert ici, no opet propustio sam u zadnje 2 god toliko dobrih koncerata, da se ne bediram previse

. I bilo je rasprave o najbolje gitaristu - to je stvarno subjektivno, jer ajde neka mi netko kaze tko je bolji od sljedecih gitarista (knopfler included): Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Vinnie Moore, Vlatko Stefanovski, John Petrucci, Marty Friedman, Jason Becker (dok je jos mogao svirati), Tony MacAlpine.... ugl, tko ih zna, razumije da je to nemoguce odrediti. Stvar je osobnog ukusa. A da ne pricam da su ovi gitaristi koje sam nabrojao više manje specijalisti u bolesno brzom sviranju na električnoj gitari, te da se to ne može uspoređivati sa klasicnom, flamenco, ili jazz gitarom, a tu onda imamo opet pak neke sasvim druge ljude kao što su Tommy Emmanuel, Paco De Lucia, Al Di Meola ili pak Stevie Ray Vaughn i ekipa...ugl, stvar je ukusa, a tko je najbolji, to se ne moze reci, kako za sto