View Single Post
Staro 10.06.2008., 02:38   #1
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Što ne raditi sa SATA priključkom, adapterom...!

Što reći osim da si je moj frend jučer kupio SATA pržilicu od NEC-a i danas ju fino krenuo spajati, te naravno falio mu je adapter iz Molexa u Sata naponski adapter, pa smo po to išli u Links, te sam si i ja zgrabio jednu pržiljku od Asusa sa DL-om, RAM-om i sl.
No problem je u tome kada je on sebi to išao spajati očito da je nekako krivo ili na koso stavio kabl, odnosno SATA naponski priključak i upalio PC fino mu se počelo lagano kuriti i počela je šikati vatra iz tog kabla te je lijepo isključio PC iz struje i izvadio kabl van te očistio konektore sa alkoholm na pržiljki, no sva sreća da je kupio više komada tih adaptera te je išao pokušati isponova i sve je bilo normalno i sada mu sve radi... No, evo ovako taj skureni dio adaptera izgleda, ali to nije onaj iz Linksa, nego je to onaj od prije koji je bio sa PC-em!
P.S. A ja kada sam došao doma isto sam si spojio fino svoju novu Asusovu pržiljku i meni normalno radi i niš mi nije zgorilo... :P
No evo slika:

Eto toliko o tome, kaj se može svašta dogoditi... A ja nikada nisam imao nikakvih poteškoća sa Hardverom, nikada nije niš crklo... Osim jednom vent na grafi i to full davno za vrijeme dobre stare Nvidie GeForce MX 400 :P kicksass grafa!
lordVerdranius je offline