View Single Post
Staro 09.06.2008., 22:53   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
(riješeno) SATA Hard nece drzat windowse

na GB MA69g-S3H plocu sam stavio maxtor 160gb diamondmax 9 SATA1 hard i
nista preko windowsa maknem partciju i kad treba doc do onog koraka kad prikaze GUI i sa ljeve strane korak na kojem je instalcija, a sa desne obicno bude neki opis i sl, na sekunudu izbaci poruku Issass.exe neki error i onda Blue screen i restart....
onda sam mislio valjda optika nije dobro snimila...pa sam odnio hard spojio na P35 komp i stavio windowse na njega bez problema i onda ga odnio natrag na staru konfu i kad treba pocet ulazit u windowse na skeundu Blue screen i restart...
a u SAFE mod ulazi bez problema....
napajanje je fortron 350W pa mislim da nemre to uzrok bit...
probao sam ga spojit na sve zive utore na ploci i uvijek isto...
odvrito sam HD tune i sve normalno radi...i na P35 intel konfi sljaka super...al na ovoj drugoj nema kruha.....
ajde dajte ideje neke....

mislio sam probat onda izvadit svoj Hitachi sata2 hard 160gb i stavit u taj komp al taj hard mi je glavni pa prije pitam tu nego probam to....

onda jos nesto onaj acronis...ako ja napravim backup cijelog 160gb hitachija hocu li ga moci staviti na 160gb maxtora????

inace prije je u kompu bio 80gb IDE hard i sve je to ok sljakalo, a ovaj SATA nece ni za zivu glavu, procitao sam da ploca podrzava....ne pise nis posebno za postimat u biosu....i sad ostajem bez ideje...
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote