igra je uistinu bila katastrofalna, ali pobjedi se ne gleda u zube, lošoj igri pak da...
mislim da ova generacija ima puno veći potencijal no što su jučer pokazali, uostalom imali smo ih prilike gledati, činjenica je da fali dudu, ne treba se sada na to izvlačiti ali njegovim izostankom mijenja se koncept cijele formacije. i ne nije isto uđe li olić s klupe u 70-oj minuti pa onda napravi nered ili igra od prve i makar da sve od sebe (čestitke) ovi ga prokljuve i onda trči u prazno, dakle direktan hendikem zbog dudua.
zašto je modrić defenzivni vezni ako je to niko kovač? i u dinamu ga guraju na defenzivu, ja to nikada nisam razumio, dečko se tamo potpuno izgubi, on treba kreirati igru sa polovice terena, a ne sa kraja našeg šesneaterca, pa jučer je niko kovač više bio na austrijskoj polovici nego modrić!!!!!!!!! ne razumijem...... isto tako, netko je već rekao, kranjčar treba ići iza petrića, a ne na krilo, on nebu trčal to svi znamo, a n taj način samo se opterećuje srna jer praktički igramo s jednim krilom, bilićeva ideja da bu pranjić pretrčaval tisuće kilometara i još igral obranu je čista iluzija............bek je bek a krilo je krilo, pranjić je krilo.
sve u svemu nadajmo se da će se dečki trgnut, jer ovo je jako loše! meni je bitno da oni ostve srce na terenu i da daju sve od sebe, u ovoj tekmi to nisu...