Citiraj:
Autor Renesis
@apu - moran malo neke stvari popravit, uvijek može bolje
@gjurovski - čime se točno baviš?, posni sir i takve stvari se izmiksaju sa malo mlijeka, da bude tekuće, staviš u shaker, i popiješ ko sok kad god treba...
|
Ma radim rutinirano od 8-16 pa i nisam u mogucnosti svako malo nesto trpati u sebe....
I vec nekih 6-8 mjeseci jedem 3-4 puta dnevno (puno masnu hranu), ujutro nesto ubacim u kljun, pa rucam na poslu pa jos jednom kada dodem kuci i navecer oko 22....
Ma kakvi dobijem nekih 7-8 kila i uvijek kada nastupi ljeto nista neradeci jednostavno kroz tjedan dva sve izgori u meni... i spadnem na nekih 70kg...
A sada idem 4 puta tjedno na plivanje zadnjih 2mj.. dobio sam nesto kila ali imam osjecaj da ce opet sve isteci iz mene kada nastupe one ogromne vrucine... i svake godine isto...
A trebao bi svako jutro prije posla sigurno 4 jaja i frape ali jajima nemogu vise prismrditi... zgadise mi se.. :-/
Ma sve je to ok oganizacija, ali sto mi vrijedi kada doslovno covjek izgubi blize 8 kila nista neradeci preko ljeta u dva tjedna... a jedem nije da gladujem ta dva tjedna...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12