09.06.2008., 13:35
|
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Autor Wolverine
Mogao bi i ti poraditi na svom pravopisu kad se već hvataš za tuđi.
Ili ti je pravilno korištenje interpunkcije preteško?
|
O vjeruj mi,još sam ja to dobro napisao...s obzirom da sam pisao u 4.30h ujutro "pod gasom",taman došao kući "s tekme"...
Citiraj:
Autor BladeRunner
Drugi dio je totalna istina. Uvijek seremo po sebi.
Troughbred, ja stvarno neznam odakle ti izvlačiš ovakve zaključke.
Istina je da smo igrali loše, ali 3 boda su tu. Ali bilo je tu dosta pozitivnog.npr:
Pletikosa je svjetski golman i to dokazuje zadnjih par godina, čak i s ovakvom loptom koju ni Čech nije mogao ukrotit brani odlično i sigurno.
Obrana je također odlično odigrala, mada je bila najlošiji dio momčadi dosad. Jedina greška je što obrambena liniju nisu gurnuli gore, skratili prostor za igru i kombinatorikom na sredini zaustavili Austrijance, ali se i iz ovakve igre vidi da smo vrlo jaki u skoku, da Robert Kovač dirigira obranom mada nije imao dobru sezonu. Još jedna pozitivna stvar je Olić, koji mada tehnike nema pritiskom i trudom će uvijek nešto napravit.
Ima tu još puno stvari za reć, ali još je jutro i neda mi se možda kasnije.
E da, još nešto, tko je to ikad nas ikad zgazio, kako ti najavljuješ da će nam se desit s Nijemcima?!
|
Ja najavljujem izgledan scenarij s obzirom na viđenu igru pod a) Hrvatske pod b) Njemačke i pod c) Austrije...
Njemačka igra fantastično,barem ono malo što sam stigao pogledat!Austrija nas je jučer nadigrala...pa se pitam šta će nam se dogoditi s obzirom na jučerašnju predstavu.Poljska je također opasna...
Uostalom,vidjeli ste sve sami...neću komentirat više igru.Sad kad pogledam šta SVI svjetski mediji pišu za igru Hrvatske reprezentacije,nemam ni potrebe.Naslovi dovoljno govore...
Citiraj:
Autor timmy75
sto se mene tice sad kad razmisljam hladne glave vidim da nam je obrana u totalnom kurcu, pa nije kranjčar kriv, on je bio 5. igrač od 20 na terenu po pretrcanim metrima, a sigurno nije igrac koji bi trebao nest puno trcat; onda budan, pa on je spica, on ne treba trcat nest puno nazad, nego samo malo ometat ove, jeste kad vidili dudua da nest posebno trci nazad, napadac treba moc sprintat kad treba, a ne se vracat u obranu, to sto olic radi je super, ali kad treba zavrsit akciju kasnije ili dodat on ne moze sutnut loptu; po meni najveci problem obrana koja je stajala ko ukopana u svom šesnaestercu i još im se pridružili i ćorluka i pranjić, dodju 2 austrijanaca, oni svi odma pletikosi u krilo, ne znam mozda je to nedostatak kondicije, ali prije bi reko strah da se ne dobije gol, pa se nesvjesno povlače, potpuno isto se dogodilo protiv australije i engleske (na proslom euru), nasi jednostavno se ne znaju branit kak treba nego sam odu u 16, umjesto da ne daju protivniku blizu uopće ko talijani. aj bas bi volio da neko napise da li se slaze sa mnom ili ne i zasto
|
Kad smo već kod Kranjčara i trčanja...taman čitam kako je Srna najviše pretrčao,a Kranjčar najmanje...no on je izašao iz igre malo nakon poluvremena.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.06.2008. u 14:00.
|
|
|