Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 09.06.2008., 11:49   #506
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
sto se mene tice sad kad razmisljam hladne glave vidim da nam je obrana u totalnom kurcu, pa nije kranjčar kriv, on je bio 5. igrač od 20 na terenu po pretrcanim metrima, a sigurno nije igrac koji bi trebao nest puno trcat; onda budan, pa on je spica, on ne treba trcat nest puno nazad, nego samo malo ometat ove, jeste kad vidili dudua da nest posebno trci nazad, napadac treba moc sprintat kad treba, a ne se vracat u obranu, to sto olic radi je super, ali kad treba zavrsit akciju kasnije ili dodat on ne moze sutnut loptu; po meni najveci problem obrana koja je stajala ko ukopana u svom šesnaestercu i još im se pridružili i ćorluka i pranjić, dodju 2 austrijanaca, oni svi odma pletikosi u krilo, ne znam mozda je to nedostatak kondicije, ali prije bi reko strah da se ne dobije gol, pa se nesvjesno povlače, potpuno isto se dogodilo protiv australije i engleske (na proslom euru), nasi jednostavno se ne znaju branit kak treba nego sam odu u 16, umjesto da ne daju protivniku blizu uopće ko talijani. aj bas bi volio da neko napise da li se slaze sa mnom ili ne i zasto
timmy je offline   Reply With Quote