Citiraj:
Autor tutix
Ne moraju nama Božo Sušec i Štimac krojit mišljenje o onome što sami vidimo. Pa bio sam u birtiji, nisam pola toga čuo što komentatori govore, pa vidio sam lika da se vuče ko krepana mačka.
I nije htio trčat za četvoricom bezveze? A šta je onda ulazio? Da dobije loptu u noge, da mu netko jednostavno servira gol? Ne znam što od toga.
A vidjet ćemo. Ali što ćeš ti napravit ako ne bude kako ti sad kažeš, posipat se pepelom? Tako uvijek pričaš i kad Dinamo igra... Uvijek je sve naše za k...., ništa ne valja, nemamo pojma - ja mislim da je to balkanski sindrom - seri po svome i kad valja, kod susjeda je uvijek bolje.
|
Drugi dio je totalna istina. Uvijek seremo po sebi.
Troughbred, ja stvarno neznam odakle ti izvlačiš ovakve zaključke.
Istina je da smo igrali loše, ali 3 boda su tu. Ali bilo je tu dosta pozitivnog.npr:
Pletikosa je svjetski golman i to dokazuje zadnjih par godina, čak i s ovakvom loptom koju ni Čech nije mogao ukrotit brani odlično i sigurno.
Obrana je također odlično odigrala, mada je bila najlošiji dio momčadi dosad. Jedina greška je što obrambena liniju nisu gurnuli gore, skratili prostor za igru i kombinatorikom na sredini zaustavili Austrijance, ali se i iz ovakve igre vidi da smo vrlo jaki u skoku, da Robert Kovač dirigira obranom mada nije imao dobru sezonu. Još jedna pozitivna stvar je Olić, koji mada tehnike nema pritiskom i trudom će uvijek nešto napravit.
Ima tu još puno stvari za reć, ali još je jutro i neda mi se možda kasnije.
E da, još nešto, tko je to ikad nas ikad zgazio, kako ti najavljuješ da će nam se desit s Nijemcima?!