Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 09.06.2008., 09:33   #500
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ne moraju nama Božo Sušec i Štimac krojit mišljenje o onome što sami vidimo. Pa bio sam u birtiji, nisam pola toga čuo što komentatori govore, pa vidio sam lika da se vuče ko krepana mačka.

I nije htio trčat za četvoricom bezveze? A šta je onda ulazio? Da dobije loptu u noge, da mu netko jednostavno servira gol? Ne znam što od toga.

A vidjet ćemo. Ali što ćeš ti napravit ako ne bude kako ti sad kažeš, posipat se pepelom? Tako uvijek pričaš i kad Dinamo igra... Uvijek je sve naše za k...., ništa ne valja, nemamo pojma - ja mislim da je to balkanski sindrom - seri po svome i kad valja, kod susjeda je uvijek bolje.
Drugi dio je totalna istina. Uvijek seremo po sebi.

Troughbred, ja stvarno neznam odakle ti izvlačiš ovakve zaključke.
Istina je da smo igrali loše, ali 3 boda su tu. Ali bilo je tu dosta pozitivnog.npr:
Pletikosa je svjetski golman i to dokazuje zadnjih par godina, čak i s ovakvom loptom koju ni Čech nije mogao ukrotit brani odlično i sigurno.
Obrana je također odlično odigrala, mada je bila najlošiji dio momčadi dosad. Jedina greška je što obrambena liniju nisu gurnuli gore, skratili prostor za igru i kombinatorikom na sredini zaustavili Austrijance, ali se i iz ovakve igre vidi da smo vrlo jaki u skoku, da Robert Kovač dirigira obranom mada nije imao dobru sezonu. Još jedna pozitivna stvar je Olić, koji mada tehnike nema pritiskom i trudom će uvijek nešto napravit.
Ima tu još puno stvari za reć, ali još je jutro i neda mi se možda kasnije.
E da, još nešto, tko je to ikad nas ikad zgazio, kako ti najavljuješ da će nam se desit s Nijemcima?!