View Single Post
Staro 09.06.2008., 02:48   #33
f.e.r.d.
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
@SU, Napokon mu je netko rekao ono što je htio čuti
@f.e.r.d., samo ti to kupi i sve 5

Zaista bi bolje prošao da poslušaš koji savjet, pogotovo u vezi hackintosha, svatko tko se ozbiljnije bavi video obradom zna da FC studio sa svim dodacima nema nikakve konkurencije, a sad je sjajna prilika da ga se isproba i na PC-u. Ako ti se neda gnjaviti s instalacijom leoparda na PC, dobar Mac je još uvijek unutar navedenog budgeta a FC za istač rula

@prljavi bluzer, što se tiče hackintosha, prosurfaj malo insanelymac i x86project. AKo biraš hardware prema podršci za osx gotovo da i ne možeš fulati. Ja ga bez problema koristim čak i na svojoj konfi i da sve radi. Od uobičajenog hardware jedino su kolko tolko problematične wireless kartice i čipovi, ostalo sve šljaka, a instalacija je fakat jednostavna.

pa da napokon sam cuo ono st sam htio cut....

kaj se tice tog hackintosha to mi se ucinilo kao jedini dobar savjet u ovom threadu.. i to nisam iskljucio probati..

sad mozete mislit sta god ocete, ali niste dali ni jedan dobar savjet, kaj vama je dobar savjet da mi kazete kupi nesto jeftinije ne treba ti tako nesto jako??? ko kaze da mozda nece trebati, kad dodju novi programi, nove verzije...

jedini dobri savjeti su mi tu u vezi os x-a, i za raid, to mi se cini ko dobra stvar, koju bi ucinio kad kupim iduci pola terabajtni interni hard.. i ovaj zadnji da malo srezem ostatak a kupim veci ili bolji monitor, a na kaj ja odgovaram, da sam stvarno provjerio sa mnogima, i oko monitora nije nikada bila prica, mogao sam isto tako navesti da trazim konfu do 12 soma bez monitora... jer taj monitro je odlican

mislio sam da ce mi netko reci u stilu , da je ta graficka uzasna za obradu videa, da postoji bolja, da mi ne stane u to kuciste, ili npr da nesto nije kompaktibilno sa time... da netko ko se time bavi da mi kaze kako bi se ovi programi vrtili na toj konfi i tako... a ne da samo pokusavate me uvjeriti da mogu proc isto ali jeftinije...

dugo se razmisljam izmedju maca i ovakvog neceg, i tu sam odluku donio, a sad to da mogu os x vrtit na pc-u mi je drago jako cut

uglavnom, da, definitivno nisam cuo skoro nista sto sam htio cut

drago mi je da se brinete za moj budjet ali nije mi to potrebno

i ko kaze da ce mi 6600 biti isti za renderiranje kao i 9450??? pa to je glupost, ili da ce slabija graficka biti ista kao jaca za igrice recimo... ne znam ljudi...
f.e.r.d. je offline   Reply With Quote