Grci su nešto što u povijeesti velikih natjecanja se nije dogodilo, to je druga priča.
Mene je općenito razočarala cijela ekipa, nisu se mogli sastat s loptom, i gdje je ta strašna trka na kojoj su tolko radili?
Ovog olića ja nemogu smislit i dalje makar je bio jedan od boljih što je posebno žalosno jer su me totalno razočarali Čorluka Petrić i Kranjčar. Mislim da su i oni svjesni da su bili jako loši jer kako je u indexovom članku pisalo da su bili tužni u svlačionici.
Šta nije valjalo nema smisla pričat kad se nisu mogli sastat s loptom a cjelo prvo poluvrijeme je lopta bila u zraku.
I molim vas nemojte da vam Božo sušec i panj Štimac kroji mišljenje, od Budana su napravili kriminalca, a čovjek je ušao u igru bez igre,bio totalno zbunjen po mom viđenju , nije ni jednu loptu dobio u noge,
i nije htjeo trčat za četvoricom iz zadnje linije bezveze,
mislim da je Van nistelroy ušo ništa se nebi promijenilo kad vezna linija se ne može nosit s autrijancima plus bekovi koji se nemogu sastat s loptom.
Sudac je jedino trebao isključit onog kaj je držal olića (pa taj mora da nema mozga uopće), al je išel pod ruku Austrijancima u tom trenutku ostalo ok suđenje.
DEFINITIVNO nisam očekivo ovako lošu igru, i nadam se da će počet igrat nogomet jer ovako nećemo nigdje doć čini se da su bili totalno impresionirani , oni definitivno mogu više i bolje, jer mislim ako Bilić i ekipa tamo to sad ne srede ko će?