View Single Post
Staro 08.06.2008., 16:43   #344
Space
ASUS
Moj komp

Space's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Gle Space, to sto mi procitamo i odgovorimo dok ti edititiras svoj boldani post pa kasnije izgleda kao da si to u komadu napisao nije moj problem. Prvo je pisalo samo ono sto je Razer kvotao.
Evo samo za tebe cu popricat sa tim likom i pitat ga vise o procesoru i hladenju. Da je vani temp 25°C klima opet jedva scera temp na 18°C. Sad ces rec da, ako ima jacu moze ispod 16°C? Big fucking LOL. A u Grckoj sigurno ne nose duge rukave odavno. A sad ko je tu cuo za klima hladenje je upitno. Ti si rekao da si testirao na 30°C ambient temperaturi dok sam jos neki dan citao kako je vrijeme u Srbiji zahladilo i da je pogodno za klokanje.

LP!
Čuj stari nema potrebe za negodovanjem, nigde ne sporim da možda ima bolji primerak u svetu, ako malo bolje pročitaš ja sam se složio da je to jedan od naj primeraka u svetu, sa drugre strane rekao sam da je u sobi možda približno 30 znači moglo je biti i 27-28C, ali sa ovim postom sam i završio diskusiju, i da u Srbiji je zahladnelo i ok je za OC (ja živim sa nekim nisam klinac da otvaram prozore kad overklokujem), ali ovo je okačeno 4.5. stoga pozz i svako dobro

Zadnje izmijenjeno od: Space. 08.06.2008. u 17:08.
Space je offline   Reply With Quote