Istina, bilo bi puno manje od 50%... ali opet ima to nešto sitno, šta je taman da mi slika klizi uz odličan deinterlacing...
Naravno, da je kupovati računalo, bilo bi bolje uzesti 8800GT ili HD3870 pa se dobije sve.. od kvalitetnog gledanja tv-a pa do gaminga..
Ali ovo je opet super, jer kad se sjetim da nisam mogao gledati 1080 materijal, a da cpu ne kuca na 80-90%...
Ukratko, tko ima x1650 ili x1950, ne mora odmah rukom u džep... može se gledati full HD i sa tim, samo treba sve naštimati. Uostalom, i kad imaš 9800GTX, šta ti vridi ako ne podesiš sve kako treba
Eh da, još nešto...
Nije isto gledati opterećenje cpu-a kad se vrti mediaportal i sqlserver i štošta, sad sam upalio 1080p film, korištenje cpu-a od strane same aplikacije je 20-30%...
A ako uzmemo u obzir, da ti testovi koji su iznosili 10-15% su rađeni sa duplo jačim cpu-ovima... core2duo... dođe se do zanimljive računice

Možda grafička ipak pomaže u velikoj mjeri ovdje, jer ovaj film mi je također bio kucao preko 70% cpu-a prije
zadnji edit za danas :
ovde je sve napisano...
http://www.tomshardware.com/reviews/...d,1622-11.html
vidiš šta se događa u visti

i još su prije toga pari mi se napisali da su koristili samo jednu jezgru CPU-a za testiranje