07.06.2008., 23:31
|
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor E.T.
Prvo, neznam kakav je signal na tvojoj lokaciji te da li je neka razlika izmedu U8000 i U7000 osim sto prva prima i analogni signal. Imam U8000 te tu u Rijeci na mojoj lokaciji sve sljaka kako treba. Dakle s U8000 hvatam dvb-t signal (no ne sa antenom koju dobijes sa karticom, signal je preslab, vec preko "riblje kosti").
Sve radi preko prilozenog softwarea (Power cinema) osim HD-a. HRT2 HD gledam sa DVBviewerom i PoverDVD codecima.
Prema mojim iskustvima nisu. Ja sam se za stick odlucio jer imam vise kompova i laptop pa da mogu gledat na razlicitim lokacijama tv (sobe, dnevni).
Dvije su stvari koje me kod sticka smetaju. Prva je sto ga antenski kabel moze izvuci iz kompa dok gledas tv (no to se moze rjesiti boljom fiksacijom). Druga je sto se stick grije ko lud (barem ovaj moj) kada koristi analogni tuner (za dvb-t je hladan kao led). Kako sam pci kartice imao starije generacije slika je bolja na ovom sticku. Od novijih sam nedavno ugradio Winfast 1000s no nisam imao priliku za direktnu usporedbu (isti komp, monitor, antena) i slika je na njoj preko sobne antene sasvim ok, nisam primjetio razliku.
|
Hvala za info , raspitivao sam se dosta ali nista konkretno nisam nasao , sve je to dosta subjektivno , zato cu sutra dobiti na posudbu neki take ms dvbt usb adapter od kolege pa bar da isprobam signal na mojoj lokaciji i jer je upotrebljivo samo za gledanje ... cak me kolega i nasmijao kad sam ga pitao kak je saznao za taj takems a covjek mi hladno kaze : Pa kupio sam ga ne jer je bio najjeftiniji , nego jer sam vidio clanak na pcekspertu bas o tom sticku , znas taj pcekspert ti je dosta dobar , pogledaj si , ima dobrih clanaka 
|
|
|