View Single Post
Staro 07.06.2008., 23:08   #160
borgy
kenova

borgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
1. Idem na privatne pripreme + gradske. Ekipa iz pete dolazi i zna rjesavat zadatke ali ne tolko koliko ko mi kaj ciljamo na fer. Bolji smo od njih samo zato jer su štreberi koji nemaju blage veze s matematikom osim rjesavanja zadataka na pamet. Malo mu zadatak okrenes i nezna ga rjesiti. Za Reverse engineering nikada nisu ni čuli haha.

2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? .

Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu).

Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita)
nema smisla ovo komentirat koliko je smjesno ali nisam mogao izdrzat. ocekuj grubi reality check uskoro... jer si potpuno odvojen od stvarnosti
borgy je offline   Reply With Quote