Citiraj:
Autor AiM
MIOC i PETA = jedno veliko sranje ak se mene pita. Ruđer je dobar i cijeniti će te tamo ako znas nesto raditi i bit ce ti daleko lakse i izaci ces iz skole da ces nesto znati.
Ja sam zavrsio TESLU i moram reci da je skola smijeh. Ako mislis na FER mozda ti je RUDER bolji u tom slucaju jer ces dobiti vece znanje , jer naime u TESLI ces dobiti znanje jedino ak se sam ucis sto je na neki nacin dobro.(Matematiku i fiziku ces dobro znati u svakom slucaju, a ostali predmeti su smjeh. Uglavnom biti ce ti zajebancija + puno slobodnog vremena uz neko znanje koje ce ti kasnije trebati )
Ruder daje 20 % popusta na CISCO samo odredrenim skolarcima(boljima) tak da je to vise manje govno.
Na sate informatike u gimnaziji zaboravi jer ser to svodi na strebanje funkcija worda napamet i takve pizdarije dok Peta i Mioc imaju drugi princip a to je budi geek i uci 1001 algoritam napamet koji ti nikada u zivotu nece trepati a ako bude ko profesionalni programer platiti ces matematicaru da ti to rijesi jer je to njegov posao..( Uzmimo Pathfinding algoritham).
Znaci informatika je sranje ak ne dobis dobrog profesora koji zna svoj posao a ne da je jedan od onih koji je zavrsio strucni seminar od tri sata pa misli da je Boga primio za muda i sere po ekipu. Uglavnom tu nemas nista sto ti moze korisno doci kasnije ( osim strebanja i strebanja)...
Ak odes u Teslu znati ces sve birtije u toj okolici grada ali ak nesto zelis napraviti to ces i uspjeti jer sama skola nije tako ni losa.. Ja bi opet isao xD.
|
ja mislim da ti seres bezveze. zapravo siguran sam u to. i mioc i peta ce ti dati bolju podlogu iz matematike i veci dio gradiva fizike od tesla, ruđera i slicnih skola. isao sam na pripreme za fer i decki iz rudjera nisu znali neke osnovne gluposti, a frend koji ima 2 iz matematike u petoj je. jedino podrucje gdje su oni bili bolji od vecine iz pete je dio fizike vezan za struju. gledajuci prosle prijemne za fer, ja bi bio razocaran da ne rjesim bar 35 zadataka.
satovi informatike se ni u miocu ni u petoj ne svode na strebanje 1001 algoritma napamet, radi se pascal kao najjednostavniji jezik da svi skuze osnove logike u programiranju, a oni koje vise zanima i misle da ce im trebati mogu slobodno se aktivnije baviti time, i jedna i druga skola su redovito medju prvima na acsl-u i slicnim natjecanjima.