Citiraj:
Autor MisterM
Ali nije normalno da mi puca veza svakih 5-15 minuta između 17 i 20 sati 
Uglavnom *OVDJE STAVI SVE PSOVKE KOJE MOŽEŠ ZAMISLITI*.... tolko od mene 
|
To sto tebi puca veza je vise uzrokovano kvalitetom tvoje parice nego stabilnosti veze tvog accounta na amisu.
Meni nikad skoro ne pukne prije isteka 24 sata.
Ali ja gotovo da cucim kraj centrale, gusenja su mi 3/2dB, tebi si MINIMALNO 10/10dB.
Jbg, some locations sucks.
Citiraj:
Autor Mile.
pa google na slovenskom je normalna stvar kod mene 
sva sreca pa sam na juznoslavistici na filozofskom pa mi nesmeta  ))
|
Ovdje je kvaka sto je slovenski amis prvi rezervirao adrese pa ih prepustao hrvatskom amisu po potrebi, pa je to prijavljeno na obradu, al treba pun k... vremena da se tocno odrede koje su ip adrese hr a koje slo, kad je dio ip range-a 92.x.x.x
hr a dio
slo, a isto tako i za 90.x.x.x i za 91.x.x.x.
Inace, samo postavite u google postavkama da vam je default jezik hrvatski i da se pretrazuju hr stranice umjesto svih.
Onda ce vam sve bit normalno, necete ni znat za probleme sa slo googleom, provjereno, iz vlastitog iskustva.
Citiraj:
Autor antrax
jel netko zna kak slozit uspostavu veze s nekog drugog mjesta a ne direktno preko ovog smeca od modema sto oni dilaju?
posto se radi o najobicnijem pppoe protokolu nije velka mudrost osim sto to smece ne pusta van ako neki drugi uredaj pokusava samostalno uspostavit konekciju (komp, router, nesto trece).
hlp plz
p.s. imam amis 2 dana i vec nisam zadovoljan 
|
O pa dje je tebi pamet.
Pa uopce se ne radi o routeru nit je on vece smece od dlinka (bolji je od njega i po kvaliteti i po mogucnostima, pogotovo za port mapping), nego ti kao power user nemas pravo pristupa promjeni moda.
Dakle, potrebno je promjeniti mod iz
routing u
bridge da bi mogao nakacit alternativni router ili mreznu karticu direkt da bi to sto nakacis (bilo router bilo komp) moglo pozivat pppoe konekciju.
velike mudrosti, sam si trebo nazvat korisnicku, oni ti to srede, bar ne cekas kao kod t-coma pola sata xD