Citiraj:
Autor Router
Molio bih lijepo za jednu informaciju , razmisljam o kupnji ovog :
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730026
pa me zanima hoce li mi loviti ovo digitalno o cemu se prica , lokacija je gornja dubrava i sa prozora gledam dritno na sljeme ak to sta znaci  ak itko ima kaj pametno za dodati da ne kupujem ak nece raditi ...
|
Prvo, neznam kakav je signal na tvojoj lokaciji te da li je neka razlika izmedu U8000 i U7000 osim sto prva prima i analogni signal. Imam U8000 te tu u Rijeci na mojoj lokaciji sve sljaka kako treba. Dakle s U8000 hvatam dvb-t signal (no ne sa antenom koju dobijes sa karticom, signal je preslab, vec preko "riblje kosti").
Sve radi preko prilozenog softwarea (Power cinema) osim HD-a. HRT2 HD gledam sa DVBviewerom i PoverDVD codecima.
Citiraj:
Autor Lihto
Jesu šta te usb tv kartice lošije od ovih PCI,mislim u smislu signala,kvalitete ili je to sve isto?
|
Prema mojim iskustvima nisu. Ja sam se za stick odlucio jer imam vise kompova i laptop pa da mogu gledat na razlicitim lokacijama tv (sobe, dnevni).
Dvije su stvari koje me kod sticka smetaju. Prva je sto ga antenski kabel moze izvuci iz kompa dok gledas tv (no to se moze rjesiti boljom fiksacijom). Druga je sto se stick grije ko lud (barem ovaj moj) kada koristi analogni tuner (za dvb-t je hladan kao led). Kako sam pci kartice imao starije generacije slika je bolja na ovom sticku. Od novijih sam nedavno ugradio Winfast 1000s no nisam imao priliku za direktnu usporedbu (isti komp, monitor, antena) i slika je na njoj preko sobne antene sasvim ok, nisam primjetio razliku.