View Single Post
Staro 06.06.2008., 17:19   #18
xplosiv122
Premium
Moj komp

xplosiv122's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Exclamation

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pošto sam nedavno imao ovaj laptop na instalaciji windowsa jer je free dos, dopusti da podijelim s tobom neka svoja zapažanja

moj c/p sa drugog foruma:

- obrada katastrofa, glossy plastika sa reljefnim "ikonicama" koje apsolutno ne možeš skužiti kaj prikazuju
- tipke touchpada (koji je oke) su KATASTROFA jer trebaš 100nm sile da ih stisneš
- ekran je waaaaaaaaaay back od drugih crystal-view-like
- drivere neću komentirati - ati grafika pri bootu javlja da fali neki drek, u device manageru fali neki snowflakemulator (irda neka)... sve je to super i može se riješiti, ali instaliram sa msi priloženog cd-a!!!
- tastatura je full sized na 15.4" wide ekranu, možete mislit kako su tipke nakrcane
- baterija traje ~1:30h rada u čistim win (instalacija i sl.) dok turion redovito se spušta ne 300-500-800mhz!!!
- turion + ati

govno, govno i još jednom govno

samo bih dodao da bežična mreža na tom laptopu nikada nije zaživjela, normalno sve radi u device manageru, ali jednostavno mrežna ne želi detektirati ništa oko sebe, testirano sa 3 različite verzije drivera (jedni su naravno priloženi na cd-u). snowflakemulator driver koji zaista rješava device manager uskličnik-status sam našao na ****.ru sajtovima, morao sam skidati ccc pošto priloženi ne valja.

završnu obradu ne moram komentirati jer ga jedan najmanji hp 530 opere uzduž i poprek.
Evo kaj se tice ovog, vecinu tog mogu slobodno rec da nije istina makar (jos) ne posjedujem lap. NPR. ovo s tipkama nije istina(isprobao),baterija traje duze(također isprobano)xD,ekran isto, ovo sto sam ja vidio, super je...... a ovo s Driverima također nije istina, kaze mi frend da kad je kupio lap u roku pola sata je skupio sve drivere s neta... i da tipke, pa ne izgleda mi bas nakrcano... hehe fora je ovo sa grafickom... i to također nije istina u ovom slucaju... mozda si dobio robu s greskom??? xD Nisam mislio nista lose ovim postom.. govorim ono sto sam cuo i vidio...

EDIT: I da ovo sa plastikom, pa meni je bas fora, jedino sto se vide otisci prstiju, ali to je isto dobro kad malo bolje razmislis, bar ces redovito odrzavat lap.....

Zadnje izmijenjeno od: xplosiv122. 06.06.2008. u 17:21. Razlog: dodavanje navoda
xplosiv122 je offline   Reply With Quote