ja sam na optimi od 23.5 , koristim svoj modem (linksys, jer mi onaj od optime nije još niti stigao, a i kad stigne samo ću ga frknut u ormar) i veza jako stabilna, prvi dan je malo zajebavalo i niti telefon nije najbolje radio, već navečer sve u najboljem redu, i evo veza mi traje po 24 sata, niti jednom nije krepala od onda, niti se modem ikada zablesirao. splitter je stari (iz 4.2005) od t-coma (jer paket od optime još nije stigao). telefon radi, sve super, imam čak i prikaz broja i listu neodogovorenih poziva šta kod t-coma nisam imao (a nisam htio plaćat dodatno). za svaku pohvalu. istina je da im je SZK za qrac, svaki lik ima svoju priču, kad sam zvao szk da prijavim kvar za telefon, kaže ženska da imaju puno posla i da će proradit kroz koji dan (lol, proradilo navečer). mogu samo reć da sam jako zadovoljan, još ću ih samo zvat da mi povećaju brzinu za optimu blast, trenutno je 6 mbit, a modem izjavljuje da mi je max brzina 14mbit, pa neka stave na 11-12. uplink jako dobar, skoro 800kbps. i moram reć da ili imaju neku grešku, ili poklanjaju, ali onaj free 1 sat optime blast ne traje 1 sat, već za svo trajanje adsl veze, meni je trajalo od nekih 11-12 sati do navečer kad sam morao restartat modem radi nekih izmjena, skinuo sam 1500 mb ko od šale, za oko sat-sat i pol,pa je veza preostalo vrijeme bila neiskorištena, nisam htio odmah isti dan prekoračit limit od 2gb. sve same pohvale, i nasam se da neću morat tako često zvat szk jer su operatori još gori od t-comovih.