View Single Post
Staro 06.06.2008., 11:40   #143
kundak
Premium

kundak's Avatar

Datum registracije: May 2007
Evo da se i ja malo ukljucim. Naime, ja san isa u mioc ali u Splitu. Posli osnovne san bia zaluđen informatikom pa sam se mislia između tehnicke skole i gimnazije. Prva san 2 razreda prosa s 5 ali mi se onda nije bas dalo ucit pa je dokraja to palo na 4. Do kraja 4. godine matematika i informatika me toliko stufale da ih vise nisan moga smislit pa san se odlucia za medicinu. Na prijamnom se trazila fizika, kemija i biologija i to san u 5 dana ucenja rasturia i upa bez placanja u vrhu rang liste.

S druge strane moj prijatelj je bia uzivljen u programiranje i dobia je direktan upad na fesb jer je bia na drzavnom iz informatike. Inace mioc ima 2 mista direktno na fesb, triba bi imat i na fer, ali to ide streberima.

Inace, ucili smo vecinu matematike koja se uci na prvoj godini fesba,informatiku pascal i c, fiziku onako, a kemija se rastura. Mislim da je to dovoljno za svaki fakultet i svi iz razreda su se upisali negdi, uglavnom di su tili. Opcu gimnaziju nisam ni razmatra jer mi se strebanje likovnog i glazbenog gadi.
kundak je offline   Reply With Quote