View Single Post
Staro 05.06.2008., 22:25   #110
minotaur
Premium

minotaur's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
U školskoj godini 2006/07. za upis na tehničku školu "Ruđer" bodovni je prag za sve programe 44, a boduju se predmeti: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i tehnička kultura.
s tim da moras racunat da sa 44 boda u ruder nitko ne upada... ja kad sma se upisivo (prije 3. godine, ja sma imo 56 bodova) mislim da je lik koji je upo imo najmanje 49 bodova (nemoj me uzet za rijec)... al vidim da ti imas 60 bodova pa ti to nije bed...

po onome kriteriju sto si napisao mislim da ti je ruder naj izbor (smjer racunalstvo) naucit ces stvarno puno struke, kad usporedujem sa teh za rac u samoboru sa frendvoima koji idu tamo, njima je sve samo zayebancija i laganini... isto sam cuo za teslu (netko je cak i tu rekao) da ces upoznat sve birceve u okolici i samo zayebancija... u struci (u prve dvije godine osnove, a poslije analogni i digitalni sklopovi) se uci puno detaljnije nego u samoboru, sve strukovne predmete odradujes i dva blok sata jednom u dva tjedna i tu se dosta nauci ako stvarno radis a ne cekas da netko drugi napravi pa samo prepises... sve u svemu ja sma prezadovoljan skolom i time sto sam naucio u ove 3 godine, da sam jos dobio bolju prefesoricu iz matise bilo bi jos bolje... (imam krajinu poremecenu) al svi ostali profesori su vise manje ok... ak imas kakvih pitanja javi se na pm

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Ruder daje 20 % popusta na CISCO samo odredrenim skolarcima(boljima) tak da je to vise manje govno.
od ove godine su za 2. i 3. razred uvedeni novi fakultativni predmet "racunalne mreze" i "LabView" i mislim da je u programu nastve za LabView tko hoce slusanje CISCO predavanja...