View Single Post
Staro 05.06.2008., 22:25   #66
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Antonic Pregled postova
je da malo kasnim ali nije ovo bas istina, barem iz mog iskustva. pregorila mi je graficka jer HGspot zatvara racunala sa naljepnicom pa ih se ne da ocistit. tako da se na ventu od graficke kartice nakupila prasina koja ga je zakocila i ona je pregorila. Momak u servisu mi je reka da moram cistit komp. ja reko ok, dajte mi 10ak tih naljepnica i nema problema. Inace je bija ljubazan i sve skupa (za razliku od drugoga) ali nije bilo opcije da dobijen pare nazad. Kako nisu imali istu karticu dobija sam drugu uz nadoplatu. rijec je o hgspotu split prije cca 2, 2 i po miseca.
HG Spot Split je malo u banani, gledam zadnjih dana ponudu poslova, a oni traže servisere, prodavače i voditelja poslovnice - znači kompletna postava.
Ali nisu oni sami, čini mi se da je kompletna informatička industrija pukla, svi traže zaposlenike a otpuštaju ljude otprilike svaki mjesec... mogu nabrojati barem 5 inf firmi koje nonstop traže zaposlenike, dalo bi se zaključit da je problem u njima a ne ljudima koji rade tamo. U Hrvatskoj je situacija teška, praktički očajna što se zaposlenja tiče, a oni pokušavaju još više iskoristit jeftinu radnu snagu da bi što manje plaćali.
To i nije baš jasno, s obzirom da je nekidan u članku gdje je osudilo direktora Formela uvjetno, pisalo da je prodaja kompjutera porasla više od 40% ove godine u odnosu na prošlu...
JuVe je offline   Reply With Quote